NEVER A LOST MOMENT

 




The Rattlers : Never A Lost Moment

( Crazy Love Records CLLP64489)

A: Tear It Up, Mystery Train, She's My Baby, Good Rockin' Tonight, Rockhouse, Hey Baby, Ting-A-Ling, Little Red, Your My Baby, Walkin' Whistlin' Blues.

B: I Don't Want You, Mine All Mine, Dancin' Doll, Your My Baby, Life In A Coffin, Take A Ride, Bad Moon Rising, Love Me, 007 Theme.

Nykyään julkaistaan paljon "arkistojen aarteita" alamme "kultaiselta 80-luvulta" & osa myös 90-luvulta. Joukossa hittejä,huteja,rautaa,roskaa harvinaista, ennenjulkaisematonta ja vaikka mitä siitä väliltä. 

Hienoa, että näitä julkaistaan, samalla tietysti herää huoli ja kysymys "missä uudet nuoret idearikkaat" bändit ovat, jotka räjäyttäisivät upean scenemme raikkaaseen lentoon jälleen?



Guido Neumann liidaama Crazy Love Records on vahvasti mukana näissä uudelleen julkaisuissa. Nyt vuorossa on yhden omista suosikeistani Rattlersin alkuaikojen äänityksiä joita ei ole aiemmin missään kuultu.

1981-84 äänitykset Rattlers teki kokoonpanolla : Mark Carrington - laulu, Nick Peck - kontrabasso, Steve Davey - kitara sekä Graham Woodside - rummut.

Vuoden 1984 -86 äänityksissä Nick Peckin ja Mark Carringtonin lisäksi mukana oli Robert Clarke kitarassa, Markin hoitaessa laulun lisäksi rummut.



A-puolen seitsemän ekaa biisiä ovat kuin jostain päin Suomea 80-luvun alun rockabilly boomin aikaan, kun joka niemessä ja notkelmassa oli oma "kylpytakki" rockabilly bändi etelävaltioiden lippuineen. Intoa oli vaikka muille jakaa, mutta taidon kanssa olikin sitten aivan jotain muuta.

"Little Red Riding Hood" & "Your My Baby" antavat jo mielenkiintoisia merkkejä tulevasta neobilly menosta. "Ting-A-Ling" saa hymyn kohoamaan kavoille tekstillään ja iloisella menollaan. Pitää tietysti muistaa tässä ettei näitä silloin ollutkaan nyt kuullussa muodossa tarkoitus saattaa muiden kuultaviksi😉👍

"Life In A Coffin" nousee levyn paalupaikalle tässäkin muodossa, niskassaan "Bad Moon Rising" & "Love Me" neobillyilyt. Mukava läpileikkaus Rattlers bändin aamusarastukseen ja miten kehitys vei heitä eteenpäin. Lopulta, niin lähelle parasta A-ryhmää, että lopulta kolkuttelivat karsintasarjan portteja valioliigaan.

Sääli ettei tullut nähtyä tuolloin livenä, vaikka sainkin kesällä 1991 viettä viikon Nick Peckin vieraana Lontoossa.

Tombstone Records julkaisi tämän CD muodossa 1993. Jos olisin sinä ja kiinnostuksen kohteena olisi rockabilly musan muutos 70-& 80-lukujen murroksessa, niin hommaisin tämän juuri kaiken kasvutarinan vuoksi.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

BEDLAM BREAKOUT

MICK WHITE

COFFINSHAKERS: Graves, Release Your Dead Tour