ARMAGEDDON

 


A: CHRISTMAS- Armageddon

B: MRS. ANTHROPE- Squeezy Brains


Split sinkun julkaisupäivä 15.12.2023. 100kpl painos omakustanteena. Digitaalisesta julkaisusta vastaa KIDNAP MUSIC.

Jälleen pääsee oman blogin varjolla aivan uusille musiikillisille metsästysmaille, joilla ei normaalisti kauheasti ole väijyssä. Mikäs sen hienompaa🔝

Christmas bändin 19. julkaisu "Armageddon" on täynnä vihaa, omia ongelmia ja fuck the world asennetta. Kuulemani mukaan heillä on tällä julkaisulla vähän pehmeämpi lähestyminen soittoonsa, kuin mitä aikaisemmin on totuttu kuulemaan.

Tiedä häntä sitten, kun tälläkin on aika tuiman vihaista streetpunk menoa kuultavissa😉Vähän iisimmissä kohdissa olin kuulevani Offspring viboja.

B-puolem Mrs.Anthrope taasen pääsee tällä splitillä korkkaamaan levyytys neisyytensä. Kyyti on nopeaa, kiihdyttävää "headbanger" streetpunkkia kuitenkin ilman älytöntä örinää. Keskivaiheen seesteisimmissä kohdissa ollaan samoilla metsästysmailla Living End orkan kanssa. Ja sehän pitää ottaa vain suurena kehuna.

Olipas miellyttävän rujon raju punk tuotos kunnon "tee se itse" garage asenteella. Osaan kuvitella miten soittopaikoissa jengi joraa näitä kybällä. Kokopitkään julkaisuun varmasti kaipaisi 2-3 pikkaisen erilaista biisiä, mutta näin nostaa varmasti bile tunnelmaa.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

BEDLAM BREAKOUT

MICK WHITE

COFFINSHAKERS: Graves, Release Your Dead Tour