DALE ROCKA

 


Dale Rocka & The Volcanoes : Keep On Rockin

(El Toro Records/Bullseye BE156)

A: Goodbye That's All, My Mamma Don't Like Her, Debby Lou, Keep On Rockin, Stop Shake Your Hips, No Letter From You

B: Rip It Up, Rip It Down, Rusty Moon, Raw Bad Whiskey, Don't Be Long, Black Stone, Motorcycle Woman

Italiainen, Sisiliasta tuleva The Volcanoes on toiminut jo vuodesta 1998 taiteilijanimen Dale Rocka saaneen herran komennossa. Vuosien saatossa he ovat äänittäneet myös Tail ja Sleazy Records talleille. 

Itselläni nimi on muutamaan otteeseen tullut vastaan, mutta aina vaan jäänyt kuuntelematta. Kiitos El Toro Recordsin nyt lopultakin oli otettava se rohkea ensi askel Dale Rockan musiikilliseen sielunmaisemaan.

Massimo Rocca (Dale Rocka) johtaa joukkojaan edestä tyylikkäästi akustisella kitarallaan ja erittäin miellyttävällä laulu äänellään. Andrea Amico kera bassonsa luo bändin soundille tukevan pohjan yhdessä kannumestarin Giovanni Ziinon kanssa . Perinteitä kunnioittavan soitannan täydentää taustalaulava kitaristi Vince Manniino. 

Mitään raivokasta lattian tamppaus musaa The Volcanoes ei meille tarjoile. Ollaan lähes suomalaiskansallisissa hartaissa"ei tehrä tästä numeroo" tunnelmissa. Ei heidän tarvitsekkaan julistaa ja kiihdytellä, kun pystyy tyylikkäästi viihdyttämään hivenen hillitymminkin.

Aika nautittavaa "easy listening" perinteikästä rockabillyä vahvoilla country viboilla väritettynä.

Debora Patrimia A.k.a. Debby Loun kanssa duettons vetäisty "Rusty Moon" nousee albumin yhdeksi kohokohdaksi. Nätti countrybilly kertakaikkiaan.

Lisäpisteitä julkaisun kokonaislaariin kolahtaa sen vuoksi, että kokonaan omalla biisituotannolla on saatu aikaan näin toimivan uskottava kokonaisuus.

Bonus "Come On" kutsuu varmasti keikoilla jengin joraamaan, onhan se muikean letkeä "stop&go" rockabilly ralli👍😉

Kyllähän hyvin soitetun, hyvillä soundeilla tehdyn rockabillyn parissa viihtyy mielellään.






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

BEDLAM BREAKOUT

MICK WHITE

COFFINSHAKERS: Graves, Release Your Dead Tour