BLACK DEVILS

 02.03.2024 Teatro-Sali, Logomo-Turku

Black Devils feat. Janne Louhivuori & Ile Kallio.

Black Devils kera entisten Hurriganes kitaristien Jannen ja Ilen on juuri nyt erittäin ajankohtainen.

Koskapa: "Black Devils yhdistää voimansa Hurriganes-legendojen Ile Kallion ja Janne Louhivuoren kanssa. Helmikuun 23. päivä 2024 Emsalö Music julkaisee Black Devils With Ile Kallio & Janne Louhivuori studio-albumin Get Ready! Albumi sisältää Hurriganes-helmiä, stydejä rock’n'roll-klassikoita sekä muutaman uuden biisin. Taustatiimiin ovat kuuluneet mm. Mister X alias Richard Stanley sanoittajana ja Popeda-ikoni Costello Hautamäki säveltäjänä. Albumilla tuottajana, miksaajana sekä säveltäjänä toimii Janne Louhivuori. Ennakkoon albumilta julkaistaan 22.12.2023. sinkku Chinatown. Sinkusta julkaistaan myös video. Albumin julkkarikeikat ovat 29.2. Tavastia-klubi, Helsinki, 1.3. G Livelab, Tampere ja 2.3. Logomo Teatro-sali, Turku. Keikoilla kuullaan parhaat Ganes-klassikot ja livesuosikit yllätyksiä unohtamatta."




Hurriganes sivustolla on myös käyty kovaa keskustelua kuuluuko siellä keskustella ollenkaan kyseisestä Black Devils yhtyeestä. Onneksi valtaosa on ollut sitä mieltä, ettei tämän lähemmäksi voi päästä alkuperäistä Hurriganes trioa nykyaikana. Varsinkin, kun mukana ovat Janne ja Ile.



Aikapaljon tilauksesta todistaa myös se, että kaikki 3 levyjulkkari keikkaa olivat loppuunmyytyjä. Olimme liian hitaita emmekä saaneet lippuja Tampereen keikalle, onneksi Turkuun saimme liput.



Keikan lämmittelyksi nauteimme maukkaat pizzat Pub Niskassa poikieni kanssa, siitä Koulu ravintolan kautta pojat omiin menoihinsa ja me vaimoni kanssa katsastamaan majapaikkamme Logomon kyljessä. 

Valmistelut kuntoon ja 150 metrin kävely Teatro-salille juuri sopivasti H-hetkellä. Sali oli hakattu aivan täyteen, aika kuuma ja tunkkainen oli sisäilma. Saimme ahdettua itsemme suht ok paikoille, että lavalle sentään näki.



Black Devils jyräytti, kunnon boogie jyrän heti alkusävelistä käyntiin,eikä meno kyllä missään vaiheessa hyytynyt. Ensin parrasvaloihin astui kitaroineen taituroimaan Janne ja noin puolessa välissä oli vuorossa oli Ilen vuoro. Loppukliimaksissa oli kaikki lavalla tykittämässä. Soundit dymäkät ja hyvät, Devils vahvistukseineen tiukassa tikissä ja yleisö kybällä mukana.



On kyllä hauskaa miten rumpalilla on Remu maneerit hallussa ja äänikin välillä suht lähellä. Silti missään vaiheessa ei tullut kornia vaikutelmaa. Basisti tyylikkäästi myös esillä aivan kuten Cissekin aikoinaan. Kitaristi hivenen muita enemmän sivulla vaikka yhden biisin lauloikin. Kitaransa olikin isäntäänsä enemmän esillä tyylillä ja taidolla.




Ainoastaan pari biisiä jäivät pikkaisen vaisuiksi, toinen oli "Bourbon Street" toista en nyt muista. Muuten koko wörttiä rahoille kaksin käsin. Oli mahtia päästä tämäkin kokemaan edes kerran.

Kommentit

  1. Tampereella näin parasta Black Devilssiä.
    Nokian keikkaa odotellessa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

BEDLAM BREAKOUT

COFFINSHAKERS: Graves, Release Your Dead Tour