THE BROOMS

 



The Brooms : Freakin Out (Chaputa Records)

Don't You Tell Me, Fast City, Grains, Vampira, Garagem Arabica, Old Man, Just Can't Love You, Missing Stone, Clean My Head, Emotional, Clouds Of Dust, Yama Hot.   


Portugalin Barreirosta tuleva The Brooms saa julkaisuun kolmannen albuminsa 15.03.2024. Bändi sai alkunsa 2015, kun Sullens bändin kolmikko Pinha kitara & laulu , Elso- rummut sekä Carla - organ halusivat perustaa uuden bändin. 

Pikkaisen myöhemmin lisävahvistuksina bändiin liittyivät kitaristi Jorge sekä basisti Joao. The Brooms soundi on tehty 60-luvun garagesta ja vox urkujen syvästä harmoniasta.

Ei tästä kyllä tullut itselleni suosikkia. Kahdesta ensimmäisestä biisistä olisi saanut ihan keskiverto ok singlen, mutta muutoin kyllä valitettavasti jää pahasti telineisiin.

Liian samanlaisia biisejä, vailla väriä ja ilotulitusta. Välillä omaanmakuuni mentiin turhan lähelle jotain happorokin, progen ja psykedelian sävyjä. Valitettavasti ei jatkoon tässä taloudessa.

Andy "Sinboy" Luken kansitaide on levyn parasta antia ja jatkaa tyylikkäästi Chaputa lafkan julkaisujen tyylikkäiden kansien sarjaa. Isot peukut, kun panostetaan myös visuaalisuuteen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

BEDLAM BREAKOUT

MICK WHITE

COFFINSHAKERS: Graves, Release Your Dead Tour