THE CRAZED

 




THE RESURRECTION OF THE CRAZED

( Earth Island Books- Paul Wainwright)

The Crazed lehti ilmestyi 4 numeron verran Klub Foot mestan kultaisina päivinä, viimeisen numeron tullessa 1988.

Itse lehden ja tämän kirjan tekijä Paul Wainwright esittää kirjan introssa osuvan kysymyksen "miksi tehdä kirja lehdestä joka ilmestyi vain 4 numeron verran?".

Luettuani kirjan voin hyvillä mielin sanoa, että todellakin kannatti. Itselläni löytyy ainakin yksi numero tuota The Crazed lehteä, jonka tilasin Howardin Raucous Recordsilta silloin joskus.

Tätä lukiessa elää aivan kuin omaa nuoruuttaan uudestaan, vaikka se MEKKA Klub Foot jäikin valitettavasti kokematta. En kyllä ymmärrä miksemme lähteneet, no eipä sille enää mitään voi.

Todella mielenkiintoista lukea nuo jutut läpi. Aika meni heittämällä tämän parissa ja tuli uuttakin tietoa jonkinverran. Oli myös mukava matkakirja meidän Lontoo-Pariisi reissullamme. Viihdyttävää kertakaikkiaan.

Hienoa, että noita 80-luvun upeita Psychobillyn vuosia ikuistetaan näin kirjoihin ja kansiin. Pikkaisen tästä tulee mieleen Brackon hulppea "Hell's Bent On Rockin" kirja. Joka oli tosin vieläkin kattavampi tiiliskivi, tietystikkin kun kuvasi koko scenä eikä yhtä lehteä. Molemmille kyllä nostaa hattua itse upeasta kulttuurityöstä.

Hienoa on ollut lukea Paulin innostuksesta ja palavasta halusta kirjoittaa rakastamastaan musiikista ja kohdata face to face muusikkoja haastatteluissaan.

Lisäarvoa kirjalle tuo uudet haastattelut, Brackon intro ja Paulin itsensä kertoma lehden synnyn tarina.

Vahva suositus kaikille musiikkidiggareille, joita kiinnostaa tarinat ja bändien ajatukset.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

JINX RUN 2024

BEDLAM BREAKOUT

MICK WHITE