KULLAA ROCKNROLL RUMBLE 2024


 Kuukausi ja kolmet erilaiset Ranch bileet, joista jokainen omalla tavallaan ensi kerta. Jokainen myös miellyttävä kokemus.

Kyllä kesä vaan on ihmisen parasta aikaa. Varsinkin kun löytyy aktiivisia ihmisiä, jotka järjestävät isompia ja pienempiä tapahtumia iloksemme ympäri Suomea.



Pikkasen tosin välillä huolettaa miten kaikkiin riittää tarpeeksi yleisöä, kuitenkin suurin osa järjestetään oman persetaskun riskillä. Tässäkin kyseisessä viikonlopussa oli ainakin 5 tapahtumaa johon itse olisi voinut ilomielin osallistua.

Kiitokset Weltsulle kyydityksistä ja koko rytmiryhmälle hyvästä seurasta. 



The Yurigagarins avasi menot Agentsmaisella 60-lukua henkivällä setillään. Vähän pikkasen ohi vivahteela meni ohi myös Boogie On The Rocks, vaikka silmiähivelevän tyylikkäästi taituroiva Gonna Lehtinen tässä kitarasoolojaan liruttelikin.

Omanlaisensa muikean lisän Suomi Billy sceneen on antanut jo vuosia liki legendaarisen "turkulainen turussa" Eddie Karlssonin liidaama Eddie And The Stompers. Kyllähän näiden ukkojen soitossa on liikuttavaa stomppia ja ennenkaikkea sellaista muikeaa pilkettä silmäkulmassa menua. Rockabillyn silleen perinteisesti juuria kunnioittaen ja hei maailman ainoa bändi, joka esittää laulunsa englanniksi Turun murteella. Ei heidän settinsä ainakaan suru puseroon tule😏😎



Ettei tuossa muka olisi tarpeeksi jo Turkua ollut, niin lavalle hyppäsi jopa Eddietäkin legendaarisempi The Jokers. Huh huh olipa huikee kuulla näitä tyyliniekkoja liian pitkän tauon jälkeen. Blastersia ym namua herrat jakelijat meno monoa kutkuttavalla tavalla saaden yleisön jopa innostumaan tanssiaskelista.



Kuulosti juuri siltä kuin 90-luvullakin Vuolteensillalla ja muissa kemuissa. Iso käsi Ramille,Timolle,Arille ja Pasille maukkaasta musiikillisesta nautinnosta.

Sweet Jeena And Her Sweethearts With The Sassiest otti lavan haltuun seuraavana. Nyt menossa oli kaiken swingin ja Rootsin lomassa mukana aimo annos pirtsakkaa teatraalisuutta ja visuaalisuutta cowboy tyttöineen kaikkineen. Jeena on karismaattinen esiintyjä ja bändinsä taitava, joten kyllä hekin yleisönsä ottivat. Ei ihan mun juttu, mutta kuitenkin hymyn kasvoille toi.

Ilta olikin edennyt hyvässä kesä säässä jo illan toiseksi viimeiseen aktiin ja itselleni siihen eniten odotettuun eli nuo KEMIN lahjat maailmalle NINE LIVES tuli lämmittelemään ruåttalaisille lavan



Ja kyllä tekevätkin sen tuli kuumaksi taidokkaalla moderni rockabillyllään. Ei ihme, että setistä löytyy mm. "She's Hot" menopala. Se sai jengin todellakin joraamaan hiki päässä.

Kyllä nauttei kynällä ukkojen yhdeksän henkeä sisältävästä kissamaisen letkeästä rokkailusta. Ukoilla on aina ollut oma selkeä tyylinsä ja rima korkealla. Hyvä, niin koskapa homma toimii mallikkaasti ja on vienyt heitä ulkomaillekin kiitettävästi. Huippua,!!!

Illan päättävä The Lowdown Saints oli joka tavalla itselleni täysin uusi tuttavuus. Olipahan tyylikäs lopetus hyville bileille. Bändillä oli kyllä hyvä tatsi soittonsa. RocknRoll ja ränttätänttä edellä mentiin kohden yöttömän yön huipennusta. Tätä bändiä pystyy huoletta suosittelemaan isommallekkin ryhmälle. 

Kiitos Vastamäen Jannelle ja Kullaa RocknRoll Rumble crewlle erittäin onnistuneesta ensivisiitistä kemuihinne. Mahtii.


Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

JINX RUN 2024

BEDLAM BREAKOUT

MICK WHITE