The Rockin' 8-Balls

 




THE ROCKIN' 8- BALLS

(Goofin' Records GRSI 246)

A: Evil Gal / B: Unbreakable Heart

On todella hienoa, että pienoisella säästöliekillä tovin toiminut The Rockin& 8-Balls aktivoitui jälleen oikein kunnolla, niin livenä kuin julkaisu puolellakin. Edellinen julkaisu, kun ehti jo teini-ikäiseksi eli hurjaan 14-vuoden ikään. Voineekin sanoa, että oli aikakin tulla takaisin!!!

Kaltaisiaan tasokkaita rockabilly bändejä ei Suomessa, eikä kyllä muuallakaan mitään liikoja ole ja nyt puhutaan nimenomaan orkkis Rockabillyn nimeen vannovista bändeistä.

Liian moni kyseisessä scenessä vaikuttavista bändeistä on valitettavasti varsin tylsiä ja unettavia tyyliin "tusinaan sopii 13" toisiaan kopioivaa tekijää joilla ei ole mitään annettavaa oikeasti. Tosin sama ongelma lienee lähes kaikissa musiikkityyleissä, varsinkin marginaali musiikkiin marginaalissa.

The Rockin' 8-Balls on samalla uusiutunut kokoonpanoltaan ja muuttunut puolittain varkain puolittain varsinais-suomalais/satakuntalaiseksi😉 Kun mukaan ovat liittyneet nuo kaksi Suomi Billy legendaa eli Markku Juvonen - rummut kera jumalaisen kitarasankarin Henri Pirttimäen. Itse oikeutettuna Elviksenä bändissä jatkaa ikinuori karismaattinen monissa liemissä keitetty Kekka Uitto tyylikkään släppärinsä Markku Salmen täydentäessä kasipallojen muikean soundin.

Entäpä sitten itse pikkumusta sitten. Sehän hurmaa heti paraatipuolen reippaalla "Evil Gal" rallilla. Saa varmasti jengin joraamaan keikoilla. Propseja biisin tasokkuudesta lentää tietysti myös sen kynäilleelle taivaallisen radioäänen ja taidokkaat kitaroinnin salat omaavalle Pekka Laineelle. Kyllä kulkee hienosti. 

Kääntöpuolena "Unbreakable Heart" (Jim Newcomb) ei kyllä jää yhtään jälkeen "paholaistytölle", vaan kiilaa omalla letkeydellään sen rinnalle. Ei niin suoraviivainen, mutta mukavan letkeä veto.

Pakko liitää tähän biisistä pienoinen trivia:

"𝐔𝐧𝐛𝐫𝐞𝐚𝐤𝐚𝐛𝐥𝐞 𝐇𝐞𝐚𝐫𝐭" on the flipside is a mid tempo rocker by Rayburn Anthoney & Jim Newcombe who has written many songs for Rayburn & others. The Rockin' 8-BALLS has been performing Jim's "Honey Sweet" and "Unbreakable heart" live at least for 10 years. Both are always in their set list, so it's nice to have a recorded version of it. This is a limited pressing of 300, so get your copy from Goofin Records quickly!"

Kuten arvannette jo, vahva suositus tämän hankinnalle.

Kommentit

  1. Kiitos kannustavat sanoistasi 👍🎱🎱🎱🎱t.Rockin 8-BALLS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl tää kirjottaiminen on vaikeeta...😂😂😂t. 🎱🎱🎱🎱

      Poista
    2. 😂⬆️...suoraan sydämest

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

JINX RUN 2024

BEDLAM BREAKOUT

MICK WHITE